Järvamaa tervisefoorumil selgub aasta tervisetegu

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hobukool.
Hobukool. Foto: Anu Puusepp

Kõik huvilised saavad end kirja panna 29. septembril Roosna-Alliku vallas asuvas Hobukooli pargis toimuvale Järvamaa tervisefoorumile „Märka end, et aidata teisi!" Üritusel kuulutatakse välja Järvamaa aasta tervisetegu ning kuulata saab vaimse tervise alaseid ettekandeid ja osaleda praktilistes töötubades.

Maavalitsuse haridus-ja sotsiaalosakonna peaspetsialist Anu Puusepp andis teada, et foorumi avasõnad ütleb tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski. Maavanem Alo Aasma annab üle auhinna konkursi Järvamaa aasta tervisetegu võitjale.

Eesti-Rootsi vaimse tervise ja suitsidoloogia instituudi  projektijuhi Airi Mitendorfi ettekande teemaks on «Hea vaimne tervis – üks kindel viis elada täisväärtuslikku elu!». Sotsiaalministeeriumi laste ja perede osakonna projektijuht Tiina Tõemets kõneleb teemal «Integreeritud teenused laste vaimse tervise toetamiseks – ennetus, varajane märkamine ja õigeaegne abi». Järvamaa haigla rehabilitatsioonimeeskonna psühholoog Hele Aluste teeb ettekande loomadest õppe- ja teraapiatöös. Seejärel toimuvad praktilised töötoad.

Puusepp ütles, et kuna kohtade arv on piiratud, on tervisefoorumil osalemiseks kindlasti vajalik eelregistreerimine. Kirjapaneku tähtaeg on 5. september. Vajadusel organiseeritakse Hobukooli sõiduks buss.

Puusepp lisas, et  kuna loengud toimuvad  mitteköetavas ruumis ja tegevused osaliselt välitingimustes, siis peaksid osalejad riietuma vastavalt ilmaoludele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles