Sportlik viha innustas rajal teistest naistest mööduma

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Ehamäe sõidab julgelt, pelgamata Karksi-Nuia porist ja konarlikku motokrossirada.
Kadri Ehamäe sõidab julgelt, pelgamata Karksi-Nuia porist ja konarlikku motokrossirada. Foto: Motostart Photography

Laupäeval Karksi-Nuia krossirajal peetud 200 parima viimasel osavõistlusel andis Türi noor motosportlane Kadri Ehamäe endast kõik, et mööduda kõigist naiskonkurentidest ja saada endale nii päeva kui ka sarja kokkuvõttes kiireima naisvõistleja tiitel.

Kõik maineka motosarja etapid kaasa teinud Ehamäe oli naistest juhtimas ka enne viimast, seitsmendat osavõistlust. Hommikune pilk rajale teda ei rõõmustanud, sest eelmise nädala vihmavalingud olid teinud selle võrdlemisi poriseks. «Raske rada ei löönud mind siiski verest välja ja sõitsin nii kiirelt, kui vähegi võimalik oli,» ütles ta. Endalegi üllatuseks tuli Ehamäe ajasõidus meeste E-klassi ja naiste ühiskonkurentsis viiendaks. Naistest oli ta rajal kiireim.

Paraku ei läinud võistlusstardid Ehamäel nii edukalt, nagu ta tahtnuks. «Esimene start ebaõnnetus ja jäin üsna taha. Kõik teised naised said must ette,» meenutas ta. «Tundsin endas sõiduviha ja hakkasin järjest ettepoole trügima. Lõpuks sain kõigist naistest mööda ja selja taha jäi ka suur hulk E-klassi mehi. Kui kümme minutit ja kaks ringi peale selle sõidetud sai, olin kummalisel moel 33 sõitja seas seitsmes.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles