Paides valmivad pikemaks lõigatavad lasterõivad

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates sellest aastast asub Paides arendus- ja tootmistsehh, kus valmivaid laste pükse, seelikuid ja kleite saab lihtsa lõike abil kuni seitse sentimeetrit pikemaks teha. Nii on võimalik kanda rõivaid tavalise mõne kuu asemel lausa kolm-neli aastat.

Pikemaks lõigatavate lasterõivaste tootja Design Methods OÜ leiame Paides ühest Pärnu tänava kahekorruselise maja teise korruse toast. Meid võtavad vastu arvutiga töötav juhataja Maarika Asu ja õmblusmasina taga toimetav Aili Merimaa. «Siin me toodamegi innovaatilisi lasteriideid, mis kasvavad ja arenevad koos lapsega. Väiksemad partiid valmivad kohapeal, suuremad partiid tellin Tallinna õmblusettevõttelt ja tooteid saab osta Tallinnas lasteriiete poest Nona,» selgitas Asu.

Paidest pärit ja proviisoriks õppinud ning 20 aastat proviisorina töötanud Asul hakkas mõte lasterõivaste pikemast kasutamisajast liikuma koos oma lapse sünniga 2007. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles