Apteek jagab tasuta festivalipääsmeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisest nädalalast on Apotheka apteekidest saada tasuta kutseid 60+ festivalile, mis leiab aset 5. ja 6. oktoobril Tallinnas Salme kultuurikeskuses.

Festivalikutse tagab vaba sissepääsu Salme kultuurikeskuses olevatele esinemistele, töötubadesse ja messile. Kohapeal on võimalik soetada kaheeurone pilet ka eriprogrammist osa saamiseks. Et tänavune festival kannab loosungit «Meri kõneleb», on eriprogrammi piletit ostes muu hulgas võimalik nautida Marko Matvere esituses merelaule ja kuulata tema meenutusi merereisidest.

60+ festivali kutseid jagavad Apotheka apteegid üle Eesti. Festivalil on ka apteegi nõuandepunkt, kus saab teha tasuta tervisemõõtmisi ja küsida asjakohast tervisenõu. «Apteekritele on oluline kaasa lüüa ettevõtmistes, mis väärtustavad eakate rolli ühiskonnas, propageerivad aktiivset ja tervislikku eluviisi ning pakuvad eakatele rohkelt rõõmu, kohtumis- ja suhtlusvõimalust,» ütles Apotheka juhatuse liige Marika Pensa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles