Lapse isale loovutama pidanud naine kadus koos pojaga

Tiit Reinberg
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janne Õlge palub inimestel, kes on viimasel ajal Jelena Pärtelpoega näinud, sellest teada anda, et ta saaks oma poja koju viia.
Janne Õlge palub inimestel, kes on viimasel ajal Jelena Pärtelpoega näinud, sellest teada anda, et ta saaks oma poja koju viia. Foto: Erakogu

Kohtuotsuse järgi peaks nelja-aastane poiss elama alates 1. augustist oma isa juures, kuid juba kolm nädalat on poeg ja tema ema kadunud.

Poisi isa Janne Õlge selgitas, et poja hooldusõiguse pärast on nad kunagise elukaaslase Jelena Pärtelpojaga pikalt kohtus käinud, kuni möödunud kuul jõustus viimase kohtusastme otsus, et nelja-aastase poja ainuhooldusõigus kuulub isale.

Õlge selgitas, et ema pidi lapse talle üle andma 1. augustil, kuid sellest ajast pole ei kohtutäituril ega politseinikel õnnestunud naist tabada. «Olen teda ka ise Paides igalt poolt otsimas käinud, kuid asjatult,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles