Täiskasvanute e-õppe võimalused avarduvad

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide täiskasvanute keskkool.
Paide täiskasvanute keskkool. Foto: jt.ee

Paide täiskasvanute keskkooli kavand «Teisel ringil targaks Järvamaal» sai Euroopa struktuurifondidest toetust 178 000 euro ulatuses. Kavandi eesmärk on muuta põhi- ka keskhariduseta inimeste naasmise formaalõppesse võimalikult lihtsaks.

Paide täiskasvanute keskkooli kavandi tegevused tegevused ja teenused pakuvad pikemalt õppest eemal viibinutele, töö või perega hõivatutele just neile sobivaid paindlikke lahendusi kooli naasmiseks, õppes püsimiseks ja hariduse omandamiseks.

Kavas on arendada e-õpet nii õpilastele, kui õpetajatel suunatud koolituste abil. Kindlasti vajavad e-õppe võimalusede tutvustamist Järvamaa erinevates piirkondades kohapeal. Pole kahtlustki, et e-õpe annab suurema võimaluse õppes osaleda lastega kodus olevatele emadele, töötavatele inimestele ja teistele, kes ei saa kahel päeval nädalas koolis kohal käia.

Peale selle saavad kavandis osalejad õppida tasuta lisakursustena fotograafiat, arvutidisaini, soome keelt, käsitööd ja keraamikat.

Õppijatest lastevanematel on võimalus kasutada hoidjaga väikelastetuba.

Kavandi kestvus on kaks aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles