Lapsega kadunud naine leiti vihje abil

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Täna pärastlõunal leiti üles naine, kes koos augusti algusest lapsega kättesaamatuks osutus.

Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu ütles, et kella 15.40 ajal sai politsei teate, et augustist algusest koos lapsega kadunud olnud Jelenat nähti Paides Tööstuse tänaval. "Teatele reageerinud politseipatrull leidis naise koos pojaga Tööstuse tänavalt. Politseinikud vestlesid naisega ning ta toodi koos lapsega Paide politseijaoskonda, kuhu tulid ka kohtutäitur ja lastekaitsetöötaja, kes tegelevad perega edasi," sõnas Toomsalu.

Poisi isa selgitas, et poja hooldusõiguse pärast on nad kunagise elukaaslase pikalt kohtus käinud, kuni möödunud kuul jõustus viimase kohtusastme otsus, et nelja-aastase poja ainuhooldusõigus kuulub isale.

Isa selgitas, et ema pidi lapse talle üle andma 1. augustil, kuid sellest ajast pole ei kohtutäituril ega politseinikel õnnestunud naist tabada. «Olen teda ka ise Paides igalt poolt otsimas käinud, kuid asjatult,» sõnas ta.

Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu kinnitas, et praeguseks on laps isale üle antud. "Politsei tänab kõiki tähelepanelikke ja abivalmis inimesi, kelle kaasabil saime perekonda aidata," lausus Toomsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles