Kutsehariduskeskus koondas töötajaid

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Oselin
Rein Oselin Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa kutsehariduskeskuse töötajate suvi on olnud ärev, sest pikale suvepuhkusele jäädes kuulsid nad direktor Rein Oselinilt (pildil) muudatusest, mis kaotab koolist tosin töökohta. Nüüdseks on koondamisteate kätte saanud üheksa inimest.

Järvamaa kutsehariduskeskuse direktor Rein Oselin, saatsite töötajad suvepuhkusele värinaga hinges, kes neist saab sügisel koolis töötamist jätkata, kes mitte. Millest sellised suured muutused?

Nii nagu kümme aastat tagasi sai kool organiseeritud, polnud võimalik enam edasi minna. Palju on vahepealse aja jooksul muutunud. Alustame kasvõi õpilaskonnast. Lapsi on vähem ning muutunud on nende ettevalmistus ja maailmavaade, rohkem on täiskasvanud õppijaid. See paneb õpetajad elama teises valguses. Aina rohkem tuleb käia tööl nädalavahetustel ja tunniski rääkida teist juttu, kui oled terve elu harjunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles