Riigipea kutsus kaunite kodude omanikud folgikotta

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm põlve tublisid naisi: Leini Poom vasakul, Anne Pebre ja tema tütar Ann Loreen tunnevad oma Väätsa kodu trepil istudes siirast rõõmu perele mõnusaks olemiseks kujundatud aiast.
Kolm põlve tublisid naisi: Leini Poom vasakul, Anne Pebre ja tema tütar Ann Loreen tunnevad oma Väätsa kodu trepil istudes siirast rõõmu perele mõnusaks olemiseks kujundatud aiast. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

President Toomas Hendrik Ilves andis tänavused kodukaunistamise auhinnad üle Mooste Folgikojas, kuhu olid kutsutud ka Järvamaa kaunite kodude omanikud.

"Eesti on viimase kümne aastaga saanud palju enam korda," tõdes president Ilves. "Koduõued, külad või linnad ei ole muutunud pelgalt kaunimaks, vaid kõike seda tehakse palju teadlikumalt, mõeldes elukeskkonnale ja inimestele. Mõeldes sellele kuidas on sõbralikum ning säästlikum elada. Mõeldes tulevikule."

Riigipea tänas kaunimate kodude omanikke, kes on pannud sinna oma töö, mõtted ja südame: "Sest teie teate – parem ja kaunim Eesti algab igaühest meist. See kõik ongi armastusega korda tehtud Eesti." Samuti tänas ta Eesti kodukaunistamise eestvedajaid ja toetajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles