Järvamaa saadikud: meie sõna ei murdnud

Tiit Reinberg
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna liige Kristjan Kõljalg tegi valimiskabiinis endast koos valimissedeliga pildi, nii et teda sõnamurdmises süüdistada ei saa.
Reformierakonna liige Kristjan Kõljalg tegi valimiskabiinis endast koos valimissedeliga pildi, nii et teda sõnamurdmises süüdistada ei saa. Foto: Erakogu

Eile jäi riigikogus president valimata. Suurim üllatus oli, et Reformierakonna ja Sotsiaaldemokraatliku erakonna kokkulepe ei pidanud ning Eiki Nestor kaotas viis häält.

Kuigi eilsed presidendivalimised riigikogus olid salajased, tegi kaks Järvamaalt Toompeale valitud saadikut oma valimissedelist isegi foto.

Kohe, kui riigikogu suures saalis olid eile hääled kokku loetud ja selge, et riigipea jäi valimata, postitas Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna saadik Jaak Madison Twitterisse pildi oma valimissedelist, millelt on näha, et tema häält ei saanud ükski kandidaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles