Paide-Türi rahvajooksu sooduskirjapanek lõpeb homme

, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide-Türi rahvajooks
Paide-Türi rahvajooks Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide-Türi 35. rahvajooksule saab soodushinnaga registreeruda kuni 31. augustini.

Kuni 31. augustini maksab täiskasvanu jooksupilet 17 eurot, hiljem 22 ja võistluspäeval 30 eurot.

Põhi- ja keskkooliõpilaste ning pensionäride pilet on kaks päeva veel üheksa eurot, seejärel 12 eurot ning võistluspäeval tuleb välja käia 20 eurot.

Lastejooksudele saab pääsme soetada 31. augustini kolme euro eest. Kuni 30. septembrini on lastejooksude tasu neli ja võistluspäeval viis eurot.

Osavõtumaks sisaldab stardinumbrit, infomaterjale stardis, ajavõttu, vett joogipunktides, medalit igale lõpetajale finišis, vajadusel arstiabi, katkestajate transporti finišisse, toitlustamist Türi staadionil ja finišis pesemise võimalust.

29. augusti seisuga on 13,6 km Paide-Türi jooksu põhidistantsile end kirja pannud 574 ja 6,5 km Kirna-Türi distantsile 153 inimest.

Paide-Türi rahvajooksu Facebooki lehe vahendusel võib teiste hulgas stardijoonel näha Rio olümpiamängudelt naasenud Rasmus Mäge, möödunud aastal starteri rollis üles astunud Tanel Padarit ja kohalikku muusikut Jaan Pehki.

Paide-Türi 35. rahvajooks leiab aset 2. oktoobril.  (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles