Kindlustuse sõlmimiseks piisab sõiduki registreerimisnumbrist

Kuido Saarpuu
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autod Tallinna kesklinnas. Pilt on illustratiivne.
Autod Tallinna kesklinnas. Pilt on illustratiivne. Foto: Peeter Langovits.

Internetis kindlustamine kasvab suurel kiirusel ning kindlustusseltsid arendavad oma keskkondi iga päevaga järjest kiiremaks ja lihtsamaks. If Kindlustuse e-büroost liiklus- ning kaskokindlustuse ostmiseks piisab nüüd üksnes sõiduki registreerimisnumbri sisestamisest. Ifi e-büroost ostetakse kuus keskmiselt pea 10 000 poliisi.

 

Kui veel mõni aeg tagasi tuli sõidukile kindlustuse sõlmimiseks täita mitmeid erinevaid lahtreid sõiduki andmetega, siis täna piisab üksnes sõiduki registreerimisnumbri sisestamisest ning paari minutiga on kindlustus sõlmitud.

If Kindlustuse e-kanali juhi Taaniel Sepa sõnul on täna kindlustuse ostmine kiirem ja lihtsam kui kunagi varem. „Internetist ostmine on täna juba nii lihtsaks ja turvaliseks tehtud, et sellega saavad hakkama ka harva internetti kasutavad vanemad inimesed. Oleme märganud, et kes juba internetist korra ostnud on, see teeb seda veel ning põhjuseks on kahtlemata oluliselt soodsam hind ning ajavõit. Ifi e-büroos on näiteks liikluskindlustus 10 ning kõik teised kindlustuslahendused 15 protsenti soodsamad, edastada saab ka kahjuteateid ning sisuliselt kogu asjaajamine käib läbi e-büroo keskkonna,“ sõnas Sepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles