Ratturid pedaalisid suve lõppenuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viiest etapist koosnenud Järvamaa rattakrossi seeriavõistlused said lõpplahenduse Türi tehisjärve ääres. Nii meeste kui naiste põhiklassi võit jäi Järvamaale, üks pingelisem mõõduvõtt oli noormeeste seas.

Tauri Must Türi rattaklubist ütles, et kui eelmisel aastal olid seeriavõistluse neljapäevased etapid laiali üle Järvamaa, siis tänavu suvel tõid nad võistlused tagasi Türi kanti Tolli metsa, Saunametsa, Kõrgessaarde, Käomäele ja Türi tehisjärve äärde. «Eelmisel aastal olid etapid Koerus, Aravetel ja Järva-Jaanis ja kaks etappi Türil,» meenutas ta. «Korralduspoolega oli toona veidi raskusi, sel korral tundus lihtsam etapid Türil ära pidada. Pole välistatud, et järgmisel aastal proovime uuesti laieneda.»

Sarjaga jäi Must kokkuvõttes rahule. See oli seeriavõistlusel 16. hooaeg ning aastast aastasse on rattureid sarja jagunud vähemalt sadakond. «Sel aastal olid neid mõnevõrra vähem, kuid kõige nooremad vanuseklassid paistsid jälle osalejarohkusega silma,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles