Järvamaa meistrid selgusid Navesti luidetel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Tänavused Järvamaa meistrid orienteerumises selgusid koos Rapla- ja Viljandimaa parimatega, orienteerumisklubi JOKA presidendi Paul Poopuu hinnangul lisas see  võistlusele konkurentsitihedust ja põnevust.

Võistluspaigaks oli Navesti luidete ümbruse maastik Viljandimaal Vanaõuel, mis on ajaloost tuntud C.R.Jakobsoni ajalehe Sakala väljaandmise lugudest.

Meeste põhiklassi  9,19 km ja 26 kontollpunktiga nõudlikul rajal võitis Järvamaa meistritiitli Mehis Muru (pildil stardis) Türilt ajaga 1:16.00. Järgnesid Tiit Poopuu Paide vallast 1:20.33 ja Johannes Ehala JOKAst 1:23.28ga. Noormeeste M16 klassi  5,2 km ja 18 kontrollpunktiga rajal peetud tasavägises heitluses võiti kulla Markus Sulg Türilt ajaga 51.01. Napi kuue sekundiga kaotas talle Kasper Keerberg Ambla spordiklubist, pronksimedali sai kaela Raiko Marrandi Türilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles