Kooliminek paneb suhted proovile

Birgit Itse
, birgit.itse@ajaleht.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Nurmsalu läheb sügisel esimesse ja tema õde Laura-Lisanna neljandasse klassi. Ema Merle Nurmsalu on laste turvalisusele mõeldes kooli algusega olulised teemad nendega juba läbi rääkinud.
Kaspar Nurmsalu läheb sügisel esimesse ja tema õde Laura-Lisanna neljandasse klassi. Ema Merle Nurmsalu on laste turvalisusele mõeldes kooli algusega olulised teemad nendega juba läbi rääkinud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Olgu lapsel algamas esimene või järjekordne kooliaasta, tähendab see talle järjest suurenevat iseseisvust ning enda ja vanema vahelise usalduse proovilepanekut.

Paidelane Merle Nurmsalu saadab sügisel kooli oma mõlemad lapsed: Laura-Lisanna läheb neljandasse ja Kaspar esimesse klassi. Kuigi ta peab mõlemat võrdlemisi iseseisvaks, on ta kooliaasta eel nendega mõne olulise teema üle rääkinud.

Nurmsalu sõnas, et kooliminek on kahtlemata midagi, mis sunnib vanemaid oma lapsi rohkem usaldama, teisalt peegeldab see neile oma töö vilju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles