Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* Maakonda tuli 3,4 miljonit euroraha, millest suurima osa saanud Albu vallas asuv Valgehobusemäe keskus lööb muude tööde kõrval selle eest helinaga särama vaatetorni, Järva-Jaani valmib muuseumide keskus ning Paide ja Türi linn korrastavad tänavaid.
 
* Maavanemal, vallajuhtidel ja autokoolide eesindajatel vajus eilsel kohtumisel maanteeameti esindajatega suu üllatusest lahti, kui nad kuulsid, et kohalik teenindusbüroo mõne kuu pärast enam igal tööpäeval inimesi ei teeninda.
 
* Paar päeva tagasi pani Paides Pärnu tänavas tegutsenud Sõpruse pubi uksed kinni, põhjuseks on toodud töökollektiivi üheaegsest lahkumist ja pubi pidaja uusi proovikive pealinnas.
 
* Eelmise laupäeva hilisõhtul kukkus Väätsa vallas asuva eramu katuselt alla valge-toonekurg, kes elanike selgitusel lebas õnnetuse tagajärjel nende hoovis liikumatult teisipäeva pärastlõunani, kuni keskkonnaameti spetsialist talle järele tuli.
 
* Järva maavalitsuse andmetel alustab 1. septembril maakonna koolides õppimist 305 uusikut. Seitsmes gümnaasiumis-keskkoolis ja 15 põhikoolis alustab esialgsetel andmetel õppeaastat 3267 õppurit. Kümnendas klassis jätkab haridusteed 153 õpilast, koolieelsetes lasteasutustes on alusharidust omandamas 1434 pisipoissi ja -tüdrukut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles