Saalitreeningutel võib Türil kitsaks minna

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Saalihooaega alustav Hotspordi aeroobikatreener Deivi Šadeiko tunneb uue hooaja eel veidi hirmu, sest ühe spordiklubi sulgemine võib teisele tuua juurde lausa festivali jagu rahvast.

Paides ja Türil saalitreeninguid korraldanud spordiklubi Maribel Fitness sellest hooajast enam treeninguid ei korralda. Nii võib aeroobikahuvilistele Türil ainsa võimalusena treeninguid pakkuva Hotspordi treeneri Deivi Šadeiko sõnutsi tal ruumiga kitsaks minna. «Minu treeningutel käima harjunud naised mahuvad vaevalt saalidesse ära, kuid helistajaid on nüüd olnud kohe mitmeid. Nii on mul lausa hirm algava hooaja ees,» tunnistas ta.

Samas tõdes Šadeiko, et väljapäästmatuid olukordi ju pole ja kui vaja, lisab temagi tunde veel juurde. «Kõik, kes treeningutele tulla tahavad, võtame vastu. Ruumipuudusel pole ma siiani kedagi ukse taha jätnud ja loodan, et ei pea jätma nüüdki,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles