Tänavakorvpallisari seisab muutuste tuules

Kuido Saarpuu
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakorvpallisarja «Paide suvi 2016» meeste klassi võitjaks tuli võistkonna Jott (pildil on sarja avaetapp ja meeskonnast kaitses vasakul Jorma Uusmaa ja paremal Erki Pellja) ees SCH55. Osalejaid nappis.
Tänavakorvpallisarja «Paide suvi 2016» meeste klassi võitjaks tuli võistkonna Jott (pildil on sarja avaetapp ja meeskonnast kaitses vasakul Jorma Uusmaa ja paremal Erki Pellja) ees SCH55. Osalejaid nappis. Foto: Silvi Lukjanov

Et pühapäeval lõpplahenduse saanud tänavakorvpallisarjast «Paide suvi 2016» võttis tänavu osa tavapärasest vähem huvilisi, võib korraldaja muuta formaati või liituda mõne teise samalaadse sarjaga.

Nii läks ka viimane, Paides Laia tänava korvpalliväljakutel peetud etapp mööda paari-kolme­kümne korvpalluri osavõtul. Sarja korraldaja, korvpalliklubi Seitse tegevjuht Viljar Pennert sõnas, et mängud läksid iseenesest hästi, ilmgi oli sportimiseks ilus, aga osalejaid ikka nappis.

Meeskondi lõi kaasa neli, noori oli kolme vanuseklassi peale paarkümmend. «Kokku 30 mängijat on selle hooaja kohta keskmine,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles