Peeter Saldrest võib saada maakonna üks võimukamaid poliitikuid

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Saldre ja Kersti Sarapuu koos Peep Lintsi, Pamela Eesmaa ja Terje Maasikaga saate "Õhtusöök viiele" lindistusel.
Peeter Saldre ja Kersti Sarapuu koos Peep Lintsi, Pamela Eesmaa ja Terje Maasikaga saate "Õhtusöök viiele" lindistusel. Foto: Tiit Reinberg/ Järva Teataja.

Paide linnapea ja Keskerakonna Järvamaa piirkonna juht Kersti Sarapuu tunnistas intervjuus Järva Teatajale, et loobub kevadel erakonna juhtimisest.

Keskerakonna Järvamaa piirkonna esimehe kandidaadina tõstis Sarapuu esile Aivar Tublit ja Peeter Saldret.
Kui Sarapuu peaks pääsema riigikokku ega saa seetõttu asuda Paide linnavolikogu juhtima, võiks tema hinnangul Paide linnavolikogu esimeheks hakata samuti Peeter Saldre.


Sarapuu toonitas, et need on tema ettepanekud ja midagi pole veel otsustatud.
Roosna-Alliku vallavanem Peeter Saldre ütles, et linnavolikogu eismehe kohast on temaga tõesti räägitud, kuid erakonna juhtimisest luges ta neljapäevasest Järva Teatajast. «See on minule uudis ja ma ei oska selle kohta veel midagi öelda,» sõnas ta.


Kui kõik peaks minema nii, nagu Kersti Sarapuu on mõelnud, võib juba mõne kuu pärast Peeter Saldre visiitkaardil seista: Paide linnavolikogu esimees, Roosna-Alliku vallavanem ja Keskerakonna Järvamaa piirkonna esimees. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles