Maakonna põllumehed osalevad Toompeal korraldataval aktsioonil

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põllumajandus-kaubanduskoda ja Eesti Põllumeeste keskliit korraldasid 2014. aasta 17. septembril Tallinnas Vabaduse väljakul piimapäeva, kus kohaletulnutele jagati tasuta 1300 liitrit värsket piima ja 1000 koorejäätist, maitsmiseks pakuti ka Eesti juustu.
Põllumajandus-kaubanduskoda ja Eesti Põllumeeste keskliit korraldasid 2014. aasta 17. septembril Tallinnas Vabaduse väljakul piimapäeva, kus kohaletulnutele jagati tasuta 1300 liitrit värsket piima ja 1000 koorejäätist, maitsmiseks pakuti ka Eesti juustu. Foto: Liis Treimann

Esmaspäeval Toompeal toimuval põllumeeste aktsioonil jagavad rahvale piima ka maakonna põllumehed.

Järvamaa põllumeeste liidu tegevjuht Mae Alviste teatas, et maakonna esindus on esmaspäeval Toompea kohal, et koos teistega protesti märgiks raske olukorra tõttu põllumajanduses piima jagada. «Kriis põllumajandusvaldkonnas on sedavõrd tõsine, et me ei saa käed rüpes oodata selle paranemist. Kes tahab veel liituda Eesti põllumeeste keskliidu  korraldatava aktsiooniga juhtimaks tähelepanu kriisile põllumajandusvaldkonnas, tasub julgelt minuga ühendust võtta. Mida rohkem meid on, seda parem,» kutsus ta.

Aktsioon Toompea lossi esisel platsil kestab kell 12-15 ja seal seatakse üles installatsiooni 10 000 piimapudelist.  BNSi teatas seisab, et riigikogu hoone ees toimuva aktsiooni eesmärk on tähelepanu juhtimine pikaajalisele kriisile olulistes põllumajandusvaldkondades ning riigikogu, valitsuse, toidutarbijate, kaubanduskettide, toiduainetetööstuste ja põllumeeste ühisele tegutsemisvajadusele olukorra leevendamiseks, kirjutas liit riigikogu kantseleile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles