Hooaega lõpetav matk toob mitmeid üllatusi

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervisematk Prandi allikatele
Tervisematk Prandi allikatele Foto: Erakogu

Teise tervisematkade korraldamise hooaja järgmisel pühapäeval lõpetav retk Kodru rabas toob osalejatele vähemalt kolm üllatust.

Tervisematkade üks korraldajatest Elo Öösalu sõnas, et Albu vallas asuvas Kodru rabas ootab matkalisi viiekilomeetrine rada, kuid huvi korral võib matkata 2,5 kilomeetrit rohkem. «Otsustame seda matkale koguneva rahvaga koha peal, kas lõpetame Järva-Madise kiriku juurest algava matka viie kilomeetriga Tammsaare väljamäe veerel või kõnnime veel 2,5 kilomeetrit Simisalu vaatetornini,» sõnas ta.

Sellega veel üllatused ei piirdu. Öösalu sõnas, et kõik viiel matkal osalejad saavad kingituse ja neid, kes sellele pärast nelja matka pretendeerivad on nii 20 ringis.  Et juba vanarahvas teadis, et kaks ei jää kolmandata, nii  otsustasid korraldajadki, et organiseerivad kõigile matkale tulijatele veel ühte üllatust. Millist, sellest ei soostunud Öösalu veel mitte vihjetki andma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles