Järvamaa spordinädal algab teistest varem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäevast 18. septembrini tähistatakse Eestis teist aastat üle-euroopalist spordinädalat, mis tänavu kutsub nii noori kui ka täiskasvanuid üles leidma endale sobivat liikumisrütmi.

Järvamaa liikumisnädal algab neljapäeval Türi linnastaadionil, kus on ligi 400 lapse osalusel tuletõrjeolümpia. Järvamaa spordiliidu projektijuht Piret Reinfeld sõnas, et tuletõrjesport on Järvamaal populaarne ja siit on pärit ka Eesti parimad tuletõrjesportlased. «Türi linnastaadionile tuleb lastele kaasa elama selle aasta liikumisnädala patroon Jüri Tamm,» lisas ta.

Eesti olümpiakomitee asepresidendi ja spordinädala patrooni Jüri Tamme ütlust mööda on meeleolukad üritused parim viis erinevas vanuses inimestele sobiva liikumisrütmi leidmiseks ning keha ja vaimu tugevdamiseks. «Spordinädala moto «Leia oma rütm!» kutsub inimesi avastama uusi võimalusi liikumis- ja spordiharrastuseks ja seda tehes leidma sobiv sagedus nende harrastamiseks,» selgitas Tamm. «Eesti elanikud ei liigu piisavalt. See on fakt. Tervislikumaks ja tervemaks eluks piisab tegelikult juba õige vähesest, alustuseks kas või igapäevastest pooletunnistest jalutuskäikudest või vähe hoogsamast trennist paar-kolm korda nädalas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles