MAAVANEMA TERAV KIRI

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selle kirja adressaadid on kõik need, kes osalesid 31. augustil Järva maavalitsuses toimunud koosolekul, kus MNT (maanteeamet – toim) esindus tutvustas oma reformiplaane, lisaks peadirektor Priit Sauk. 

Emotsioonid, pettumus, arusaamatus ja nördimus pole selle nädalaga kuhugi kadunud. Pigem on need kasvanud, sest on ilmnenud ka ilmselged vassimised. Või vähemasti ebatäpsused, millega MNT esindus kõnealust reformikava tuli müüma.

Mäletate, kohalolijates tekitas suurt elevust ja arusaamatust, kuidas vaid 244 eksamitegijat on maakonna autokoolides B-kategooria eksamile esimest korda tulnud. Seesama arv on ka manuses kaasas ühel slaidil. Aga mis välja on tulnud: MNT on «unustanud» näites LRK Autokooli ja OÜ Autosõit Paide filiaali, kus on eksamile läinud kokku üle 170 õpilase lisaks. Jutt käib ainult B-kategooriast, peale selle sajad, kes muid kategooriaid teevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles