Noored mässasid tule ja veega

Kuido Saarpuu
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi linnastaadionil peetud koolinoorte tulespordimängudest võttis tänavu osa palju rohkem lapsi kui eelmisel aastal. Meeskondliku ja mängulise tegevuse kaudu õppisid nad eluks vajalikke oskusi.
Türi linnastaadionil peetud koolinoorte tulespordimängudest võttis tänavu osa palju rohkem lapsi kui eelmisel aastal. Meeskondliku ja mängulise tegevuse kaudu õppisid nad eluks vajalikke oskusi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Neljapäeval Türi linnastaadionil peetud koolinoorte tulespordimängudest võttis osa ligi 450 noort 53 võistkonnas. Järvamaa koolid paistsid igati silma.

Lääne päästekeskuse ennetusbüroo nõunikku Piret Seiret rõõmustas osavõtjate nii suur hulk. «Eelmisel aastal oli meil 260 osalejat,» märkis ta.

Võistlema olid oodatud kooliõpilased, keda see teema huvitas. «Vähe oli selliseid õpilasi, kes olid tuletõrjespordist enne midagi kuulnud või sellega tõsisemalt tegelenud. Alad olid kõigile jõukohased,» ütles Seire. «Meie mängude üks mõte ongi tutvustada tuletõrjesporti. Ennetav eesmärk õpetada nii tulekustuti kui ka teiste päästevahendite kasutust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles