Valimiskogu liikme valimine tekitas segadust

Tiit Reinberg
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik presidendikandidaadid sõidavad praegu mööda Eestit ringi ja kohtuvad omavalitsusjuhtidega. Neljapäeval kostitas Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna presidendikandidaat Mart Helme siinseid vallajuhte Roosna-Alliku mõisas õhtusöögiga.
Kõik presidendikandidaadid sõidavad praegu mööda Eestit ringi ja kohtuvad omavalitsusjuhtidega. Neljapäeval kostitas Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna presidendikandidaat Mart Helme siinseid vallajuhte Roosna-Alliku mõisas õhtusöögiga. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Esimese Järvamaa omavalitsusena valis valimiskogu liikme ära Paide vallavolikogu, kui 18. augustil otsustas, et presidenti läheb valima nende esimees Raivo Raja.

Eile õhtul kogunes vallavolikogu aga uuesti presidendi valijat selgitama.

Paide vallasekretär Silvia Aarma ütles, et kui augustis volinikele volikogu istungi päevakord saadeti, siis valimiskogu esindaja valimist punktina seal polnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles