Põllumees: olen pangas pettunud

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oma raha eest pool lauta üles ehitanud Järva-Jaani vallas tegutsevale piimatootjale Metstaguse Agrole keeras pank selja.

«Kolmveerand aastat läbirääkimisi, viimase riski piiril omavahenditest ehitust ja nüüd siis lõplik ei. Olen väga pettunud, kui on ilus ilm, ulatab pank päikesevarju, kui sajab vihma, võtab vihmavarjugi ära. See pole ühe panga normaalne käitumine,» ütles Metstaguse Agro juht Teet Kallakmaa.

Nii on PRIAlt teise maakonna ettevõtjana ligi pool miljonit eurot toetust saanud Metstaguse Agro uue lauda ehitus kuu aega seisnud. Enne sügist on Kallakmaal soov jõuda kuidagigi uue laudaga katuse alla. «Katuse paneelid on olemas, kuid moment pole mul võimalust raha liigutada. Riskisin ehitama alustades väga paljuga ja olen päris plindris. Piimahinna tõus nüüd natuke juba toimus ja mõtlen edasise ehituse puhul ka panga vahetusele,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles