Kutsehariduskeskus jagas kogemusi Georgiaga

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georgia esindus Järvamaa kutsehariduskeskuses
Georgia esindus Järvamaa kutsehariduskeskuses Foto: Svea Üksküla/Innove

Järvamaa kutsehariduskeskuse Särevere õppekohas käinud Georgia esindajad kogusid teadmisi, kuidas on saavutatud kutseõppurite hea maine tööandjate silmis.

Koostöökohtumine sai kooli arendusspetsialist Valev Väljaotsa sõnutsi teoks Innove eestvedamisel toimuva projekti „Eesti parim praktika Gruusia kutsehariduse konkurentsivõime toetuseks" raames. „Kahel päeva peetud koostöökohtumisel Säreveres Georgia esindajatega osalesid ka projektipartnerid mitmest teisest kutsehariduskoolist,” täpsustas ta.

Georgia esindajate soov oli uurida, kuidas nad oma riigis saavad tõsta kutsehariduse mainet nii õppurite kui tööandjate silmis. Selleks tutvustati neile Väljaotsa teada kutsehariduskeskuses toimuvat jätkuõppe - ning välishindamissüsteemi. „Räägiti ka võimalikust õpilaste vahetusest 2018 aastal, samuti võimalusest koolitada õpetajad, et tõsta nende erialast kutsepädevust,” lisas Väljaots.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles