Ehitustööd lõpevad linna sünnipäevaks

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide kultuurikeskuse direktor Ülle Müller näitab kuulsat läbimurret kultuurikeskuse fuajeest kohvikusse. See on üks suuremaid ja põnevamaid uuendusi, mis remondi käigus on majas tehtud.
Paide kultuurikeskuse direktor Ülle Müller näitab kuulsat läbimurret kultuurikeskuse fuajeest kohvikusse. See on üks suuremaid ja põnevamaid uuendusi, mis remondi käigus on majas tehtud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Septembri viimasel päeval 725. aastapäeva tähistavas Paide linnas saavad selleks tähtpäevaks kõik suuremad sel suvel ette võetud ehitustööd valmis. Otsa teeb lahti Reopalu–Pärnu tänava kõnni- ja kergliiklustee, mille ametlik vastuvõtt on järgmisel nädalal.

Paide linnavalitsuse planeeringu- ja ehitusnõunik Reino Lõhmus ütles, et põhimõtteliselt on kõik juba valmis, kuid dokumentatsioon tuleb veel korda ajada.

Lõhmuse ütlust mööda kulges ligi 700meetrise tee rajamine viperusteta. Jalgratta- ja jalgtee jääb Pärnu 146 kinnistu ja Pärnuvälja tänava vahelisele lõigule. Samuti on remonditud Pärnuvälja tänavast Pärnu 122 kinnistuni ulatuv kõnnitee. Mõlemad on ühendatud Reopalu kalmistu poolse külje kõnniteega ülekäiguraja kaudu. Kavand hõlmas ka kahe bussipeatuse ja pingiga puhkekoha uuendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles