Väike kangelane tahab ka edaspidi elusid päästa

Birgit Itse
, birgit.itse@ajaleht.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aravetel elav Remy Pent unistab suureks saades politseinikuametist, sest kiiruseületajaid, pätte ja vargaid takistades õnnestuks tal päästa veel nii mõnigi elu.
Aravetel elav Remy Pent unistab suureks saades politseinikuametist, sest kiiruseületajaid, pätte ja vargaid takistades õnnestuks tal päästa veel nii mõnigi elu. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Vahetult pärast jaanipäeva päästis Aravete poiss Remy Pent (9) endast paar aastat noorema uppumisohtu sattunud lapse elu. Eile sai ta kätte Elupäästja III klassi medali.

Järva Teataja käis Remyl külas õhtul enne pealinna sõitu. Koputus kolmanda korruse tumedast puidust uksel ei jõua veel vaibudagi, kui uks juba avatakse. «Tere! Astuge palun edasi,» kutsub Remy Pent.

Paar tundi varem küsib Remy oma klaveriõpetajalt: «Kas me võiksime täna varem ära lõpetada? Mind tullakse intervjueerima ja pildistama.» Tegelikult saabusime kokkulepitud ajal, kuid teadagi – ootaja aeg on pikk, eriti kui oled laps. Kohe esimeste minutite jooksul on selge, et Remy on siiras, vahetu ja otsekohene. «Ma ootasin teid!» teatab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles