Kaanide viimne söömaaeg annab inimesele tervist

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaaniravitseja Eliina Tammehoid tõstab kaanid patsiendi peale väikse topsi seest ja hoiab neid kinni seni, kuni nad isukalt sööma hakkavad.
Kaaniravitseja Eliina Tammehoid tõstab kaanid patsiendi peale väikse topsi seest ja hoiab neid kinni seni, kuni nad isukalt sööma hakkavad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kaanid on väljanägemiselt ebameeldivad vereimejad, keda ükski inimene oma ihul vonklemas näha ei tahaks. Ometi suudavad nad nii mõndagi inimese tervise heaks ära teha. Järva Teataja reporter Anne Põder surus oma vastikustunde maha ja proovis omal nahal, mis tunne on pakkuda kaanidele viimset söömaaega.

Kui kusagil veekogus imeks minu külge end kaan, röögiksin tõenäoliselt nagu ratta peal ja rapsiksin limukat enda küljest lahti. Nüüd olen olukorras, kus lasen vingerdavad tegelased vabatahtlikult enda külge nakitsema.

Tegelikult on see isegi põnev, sest keegi pole mulle kirjeldanud, mis tunne on kaaniravi saada. On see valus, mõnus või lihtsalt ebamugav?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles