Kevadpealinna esindus läheb Narva sügist tervitama

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

22. septembril kell 17.21 algab sügis ja Narva linnavalitsuse kutsel osaleb kevadpealinna Türi esindus Eesti sügispealinna avaüritusel Geneva keskuses, kus suvepealinn Pärnu annab pealinnatiitli edasi.

Pärast tiitli üleandmist toimub kontsert "Operetipärlid", kus koos Narva linna sümfooniaorkestriga (dirigent Anatoli Štšura) astuvad lavale Peterburi muusikakomöödia teatri tähed.

Sügispealinna kultuurikava on täidetud eriilmeliste üritustega. Kultuuriline mitmekesisus peaks eelkõige rõõmustama klassikalise muusika austajaid. Sügispealinna kultuurikava lõpetab galakontsert, mis toimub 21. detsembril, päeval, mil Otepääle antakse pidulikult üle talvepealinna tiitel. Teave ürituste kohta on leitav Narva linna veebilehelt.

Türi valla kodulehel on kirjas, et Narvale viivad kevadpealinnalt tervitusi vallavanem Pipi-Liis Siemann, asevallavanem Urmas Kupp ning kevadpealinna toimkonna esindajad Ülle Välimäe ja Katrin Soomets.

Esimest korda oli Narva Eesti sügispealinn 1999. aastal, pärast seda möödus 10 aastat ning alates  2009. aastast kannab Narva linn järjepidevalt igal sügisel Eesti sügispealinna tiitlit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles