Orienteerujad tiirutasid ümber Euroopa kõrgeima männi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavused Eesti meistrid orienteerumismaratonis selgusid Põlvamaal Ootsipalu metsades, mis on tuntud kui Euroopa kõrgeima männi ja Eesti kõrgeima kuuse kasvukohana. Tehnilisele ja nõudlikule maastikule oli rajameister plaaninud tõsiselt pikad ja vastupidavust nõudvad rajad.

Meeste ja naiste eliitklassis oli Järvamaa orienteerumisklubi JOKA sportlastest stardis Johannes Ehala ja Sigrid Ruul. Paraku kumbki neist lõpptulemust kirja ei saanud. Eliitklassi võitjad olid meeste linnulennult 26,9 km ja 41 kontrollpunktiga rajal Sander Vaher Kaitsejõudude SKst ajaga 2:52.13 ja naiste 17,16 km ja 34 kontrollpunktiga rajal Eleri Hirv OKst Võru ajaga 2:32.07.

Noormeeste M16 klassi 12,21 km ja 21 kontrollpunktiga rajal oli stardis kolm OK JOKA noormeest. Neist parimana sai Raiko Marrandi kuuenda koha ajaga 1:56.33. Markus Sulg lõpetas üheksandana 2:15.36. Võitis Kaarel Vesilind SRD SKst ajaga 1:35.44.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles