Türil läks kunstmuruväljaku katte koorimiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel nädalal lõigati Türi kunstmuruväljakul vana kate lahti ja rulliti kokku. Vanad kunstmurumatid lähevad metsakombinaadi staadionile vibulaskjate kasutada ja Kabala spordiplatsile.

Türi Ganvixi eestvedaja Vitali Gansen (pildil) sõnas, et kunstmuruväljakut on kasutanud agaralt nii Ganvixi mehed kui ka klubi noored, aga ka valla rahvas ning kooliõpilased ja lasteaialapsed jalgpallipäevadel. «Viimasel kahel aastal on väljakul jalgpalli mängimist vähem olnud, sest muru muutus ajapikku väga kõvaks, tunne oli, nagu mängiksid betoonkattel, see hakkas osal mängijatel jalgade ja selja peale,» selgitas ta. «Kahjuks vana kunstmuru kujutaski endast õhukest vaipkatet, mis paigutati aluspinnale.»

Kunstmurukatte vahetus koos vetrumismati lisamisega läheb maksma 32 800 eurot, millest 6500 eurot tuleb Türi valla eelarvest, ülejäänu annab Eesti jalgpalli liit. Gansen sõnas, et uue väljaku valmimisaeg pole teada ja uus kunstmurugi pole veel Eestisse jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles