Õpetaja kasutas lapse vaigistamiseks teipi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal teipis Paide valla lasteaia-kooli õpetaja ühel oma hoolealusel suu kinni. Lapsevanem oli niisugusest teguviisist šokis. Pildil on kõnealune laps oma emaga.
Eelmisel nädalal teipis Paide valla lasteaia-kooli õpetaja ühel oma hoolealusel suu kinni. Lapsevanem oli niisugusest teguviisist šokis. Pildil on kõnealune laps oma emaga. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel nädalal leidis Paide valla lasteaias-koolis aset ebatavaline vahejuhtum. Esmaspäeval teipis õpetaja sobitusrühma lapsel suu kinni, sest laps ei jäänud lõunaajal magama. 

Paide valla lasteaias-koolis Tarb­jal oma lapse suu teipimisest sai lapsevanem teada sama päeva õhtul, kuid oli kuuldust sedavõrd šokeeritud, et ei julgenud algul perele öelda. «Kui läksin lapsele järele, tuli õpetaja ise minu juurde ja ütles, et teipis lõunauinaku ajal mu pojal suu kinni. Tema jaoks oli see tegu täiesti normaalne. Ta veel selgitas, et  tal on endalgi lapsed kodus ja panevad nii üksteisele teipi suu peale, kui ei taha, et teine räägib,» meenutas ta 12. septembril juhtunut.

Veel lisas naine, et kodus tal poisi magamajäämisega muret pole. Ka teistel õpetajatel pole olnud. «Ta jääb kas ilusti magama või kui pole jäänud, siis kas kutsutakse mind järele või lastakse tal rahulikult voodis lihtsalt lamada,» selgitas ta. «Seda õpetajat nägime esimest korda ja kohe nüüd niimoodi. Ma ei julge last enam lasteaeda viiagi, sest kuulsin, et õpetaja on siiani tööl, kuigi mulle vallast lubati, et pole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles