Lapsel suud teipinud õpetaja vabastati töölt

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide valla lasteaed-kooli hoolekogu koosolek
Paide valla lasteaed-kooli hoolekogu koosolek Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna hommikul andis Paide valla lasteaed-algkooli direktor Margit Silluta asutuse kodulehel teada, et septembri algul Tarbja õppekohal lapsel suu kinni teipinud õpetaja on töölt vabastatud.

Silluta vabandas kõigi lapsevanemate, õpetajate ja asjasse segatud lapse vanemate ees ning kinnitas, et lasteaed ja õpetajad teevad omalt poolt kõik, et lastel oleks lasteaias turvaline ja hea olla.

Paide valla vallavanem Veljo Tammik sõnas õpetaja vabastamise otsust kommenteerides, et see on direktori pädevuses, samas oli see eile toimunud hoolekogu üldine seisukoht, et see õpetaja ei peaks töötamist jätkama. 

Tammik lisas, et kuigi kuupäevade osas on endiselt asjad segased, sai tema jaoks sündmuste ahel selgemaks, kuna kõik asjaosalised said sõna. Muu hulgas sai Tammik teada, et esialgu õpetaja lapsevanemat kasutatud meetodist ei teavitanud, vaid jättis selle enda teada. «Hoolekogu istungil ta tunnistas, et oli eksinud ja kahetses,» kinnitas Tammik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles