Paidesse kogunenud noored pildistasid õhtust linna

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorteühingu Eesti 4H liikmed Paides.
Noorteühingu Eesti 4H liikmed Paides. Foto: Erakogu

Noorteühingu Eesti 4H eelmisel nädalavahetusel Paide avatud noortekeskuses peetud sügisakadeemiast osavõtnud õppisid tundma Ameerikat ja raha säästma ning pidasid maskott Hubertiga õhtustel linnatänavatel fotojahti.

Noorteühing Eesti 4H Järvamaa piirkonna juht Annika Rohi sõnas, et eelmisel nädalavahetusel kogunes Paidesse üle poolesaja noore vanuses 13 aastat ja peale, et osaleda Eesti 4H ühingu 25. aastapäevale pühendatud  kolmepäevases sügisakadeemias.

Päevadesse mahtus ohtralt tegevusi. Rohi selgitusel korraldasid esimesel õhtul mänge ja tegevusi Järvamaa noored, teisel päeval rääkisid noortega 4H vilistlased. «Ajakirjandustaustaga 21aastane Kairi Janson Pärnust pajatas oma värskest IFYE Ameerika kogemusest. IFYE noored on need, kes veedavad suve mõnes välisriigis ja saavad kogemuse elades sealsetes peredes, õpivad tundma selle riigi kultuuri ja keelt,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles