Saksa keele õpetajale Rammsteini ehk kuidas kooliraadios asjad käivad

Kuido Saarpuu
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koeru keskkooli huvijuhi Kirsika Ilmjärve kabinet mahutab palju: näiteks raadionurka koolipere meelt lahutama Triin Aasa ja Jarl-Joosep Ilvese.
Koeru keskkooli huvijuhi Kirsika Ilmjärve kabinet mahutab palju: näiteks raadionurka koolipere meelt lahutama Triin Aasa ja Jarl-Joosep Ilvese. Foto: Dmitri Kotjuh

Koeru keskkooli huvijuhi Kirsika Ilmjärve kabinet pole ülemäära suur, kuid ometi mahub sinna palju. Seinatagusesse nurgakesse, rahvarõivaste ja pappkastide vahele, annab paigutada terve raadiosõlme ja kaks saatejuhti.

Kuigi tehnika on nii mõnelgi pool olemas, pole kooliraadiote seis just kiita. Pole eestvedajaid, pole huvilisi, pole seda ja teist.

Koerus on, kuigi iseenesest ju võiks olla ka mujal, sest kooliraadio on äge. Nii mõnigi praegune või endine tele- ja raadiotäht on omal aja kooliraadiost läbi käinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles