Raudteeülesõidul juhtus õnnetus

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus Ollepa raudteeülesõidul.
Õnnetus Ollepa raudteeülesõidul. Foto: Erakogu

Türi vallas Ollepa raudteeülesõidul toimus pärastlõunal Elroni reisirongi ja kaubiku kokkupõrge. Kaubikus viibinud inimesed viis kiirabi Järvamaa haiglasse tervisekontrolli, raudteeliiklus on hetkel häiritud.

Paide politseijaoskonna välijuht Heigo Tamsalu ütles sündmuskohalt, et Volkswageni kaubikus oli kokkupõrke hetkel kaks inimest, kes said vigastada ja viidi tervisliku seisundi kontrollimiseks kiirelt Järvamaa haigla erakorralise meditsiini osakonda. «Ühel kannatanul kahtlustati rindkerepõrutust ja tugevalt põrutada oli saanud ka teine kannatanu,» täpsustas ta.

Tamsalu selgitust mööda on tee enne Ollepa raudteeülsesõidukohta üsna kurviline, kuid selle vahetus läheduses siiski sirge ja hea nähtavusega. «Raudteeülesõit on foorituledeta,» täpsustas ta. Ehkki õnnetuse asjaolud on täpsustamisel, võis naissoost juhi tähelepanu häirida madalalt silma paistev päike.

Tamsalu ütles, et rong hetkel oma teekonda jätkata ei saa. 22 rongis viibinud reisijat peavad ootama kuni raudtee vabastatakse või korraldatakse transport sihtkohta mõnel muul moel. «Kaubik sai rongilt tabamuse täpselt küljele ning masin on tugevalt rongi nina alla kiilunud,» kirjeldas ta olukorda. Hetkel oodatakse kraanat, mis aitaks auto rööbastelt eest saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles