Noored järvalased hoidsid künnil head tempot

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvahelise koolinoorte künnimeistrivõistluse esikolmik
Rahvusvahelise koolinoorte künnimeistrivõistluse esikolmik Foto: Erakogu

Rahvusvahelistel koolinoorte künnimeistrivõistlustel oskasid Järvamaa noored gaasipedaaliga hästi ringi käia ning tulemuseks oli hõbe- ja pronksmedal.

Laupäeval Olustveres peetud rahvusvahelisel koolinoorte künnimeistrivõistlusel osales ka neli  Järvamaa kutsehariduskeskuse põllumajanduseriala õpilast. Neist kahel läks avavao ja põhikünni hindamisel nii hästi, et oli põhjust tõusta autasustamispjedestaalile. Väätsa vallast pärit noormees Arko Arras sai oma esimesel künnivõistlustel teise ja teist korda võistelnud Ambla valla noormees Bogdan Dorosh kolmanda koha.

Kutseõpetaja Vello Vilu sõnas, et kui oskad hoida künnil õiget tempot, siis ongi tulemus käes. «Noorusele omast liigset kiirustamist kündmine ei kannata ja hea oli tõdeda, et meie poisid mõistavad põllul gaasipedaaliga ümber käia. Nii tuligi esikohale kaotust vaid napid-napid neli ja natuke rohkem punkti,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles