Tõstjad näitasid end välisvõistlustel heast küljest

Kuido Saarpuu
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Spordiklubi Vargamäe tõstjad osalesid sõprusklubide küllakutsel kahel nädalavahetusel järjest heatasemelistel võistlustel, kus võitsid medaleid ja püstitasid ka Eesti ja isiklikke rekordeid.

Spordiklubi Vargamäe vanemtreener Ahti Uppin andis teada, et esmalt võistlesid neli vargamäelast Leedus Panevežise linnas koos Saksamaa, Venemaa, Läti, Eesti (kolm klubi) ja korraldajate sportlastega.

Väga hea etteaste tegi Uppini hinnangul Armas Reisel (Albu PK), kes kaaluklassis kuni 50 kg võitis esikoha uute Eesti vanuseklassi U15 rekorditega. Armas rebis kolmandal katsel uueks rekordiks 61 kg, seejärel tõukas teisel katsel 75 kg, mis andis kogusummas uue rekordi 136 kg. «Sellega asi ei piirdunud, Armas leidis endas jõudu tõugata kolmandal katsel 77 kg, mis oli uus tõukamisrekord ja muidugi kogusummaski 138 kg. Tänutäheks lisaks esikohamedalile veel ka karikas. Tema oligi ainus, kes meie poistest esikoha võitis,» lausus Uppin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles