Toidupoe sulgemine jättis õhku küsimusi

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Poepidaja näeb esmaspäevast Tallinna–Tartu  maantee äärde jääva Meie keti toidukaupluse sulgemises majaomaniku jäikust, aga majaomaniku meelest oli põhjus hoolimatus äriajamises.

Tallinna–Tartu maantee äärses Mäekülas asunud Meie poeketi toidupood sulges esmaspäeval uksed. Poeketi omanik Rein Rein­vee kinnitas, et pood on nüüd lõplikult kinni, sest majaomanik oli rendi suhtes väga jäik. «Mäekülas on meil väike pood, mille müügid olid kolme väikseima hulgas, kuid oleksime valmis olnud veel jätkama, kui majaomanik poleks renditingimuste läbirääkimistes olnud nii jäik,» selgitas ta.

Mäekülas rendipinnal tegutsenud poel Reinvee andmetel suvel kliente jätkus, kuid sügisest kevadeni nappis neid sedavõrd, et poel oli  raskusi ots otsaga kokku tulla,  seda peaaegu kõigil viiel seal tegutsetud aastal. «Majaomanik elab samas majas ja on oludega hästi kursis, kuid rendihinda küsis korralikult. Tema äärmiselt mõistetamatu käitumine jättis kohalikud elanikud nüüd toidupoeta,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles