Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* Seitsmes Järvamaa vallas, mille alusel moodustuks Järva vald, käib juba pikemat aega tuline arutelu, kus hakkab paiknema vallamaja. Ometigi on asukoht ühinemislepingus juba kirjas.
 
* Kuuldus sellest, et Paidest saab peagi teatrilinn, vedas veel hiljaaegu nii mõnegi skeptiku suu muigele. Nüüd on jutud saanud tõepõhja alla, sest Paide linnavalitsuse ning Eesti muusika- ja teatriakadeemia lavakunstikooli koostöölepe on sõlmitud ning esimene samm oma kutselise teatri suunas tehtud.
 
* Tallinn–Tartu maantee äärses Mäekülas asunud Meie poeketi toidupood sulges esmaspäeval uksed. Poeketi omanik Rein Reinvee kinnitas, et pood on nüüd lõplikult kinni, sest majaomanik oli rendi suhtes väga jäik. Mäeküla kaupluse hoone kuulub ettevõttele Plekituba, mille esindaja Laury Karu sõnas, et päris tasuta nad nüüd ka ruume välja rentida ei saa.
 
* Eile oli Türi vallas Taikse raudteeülesõidust veidi maad Viljandi poole suur päästeõppus. Oma osa oli selles etendada Elroni reisirongil, mis oli ka päriselt kohal.  
 
* Järvamaa põhikoolide õpilaste arv peaks võimaldama pidada klassidevahelisi jalgpalliturniire ning maakonnas on küllalt ühest gümnaasiumist, selgus eelmisel reedel Paides raekoja saalis olnud maakonna haridusvõrgu tuleviku arutelul. 
 
* Järgmise aasta aprillis algavad Anton Hansen Tammsaare romaani "Tõde ja õigus" esimese osa põhjal valmiva filmi võtted Järvamaal. Ettevalmistused selleks juba käivad.
 
* Spordiklubi Vargamäe tõstjad osalesid sõprusklubide küllakutsel kahel nädalavahetusel järjest heatasemelistel võistlustel, kus võitsid medaleid ja püstitasid ka Eesti ja isiklikke rekordeid. 
 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles