Paides koolitatakse korvpallikohtunikke

Kuido Saarpuu
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambla spordiklubi meeskond (sinises) alistas Järvamaa korvpalli-meistrivõistluste finaalis Paide Viking Window meeskonna. Amblalastel oli üldse hea nädalavahetus, sest pühapäevasel välkturniiril neile samuti vastast ei leidunud.
Ambla spordiklubi meeskond (sinises) alistas Järvamaa korvpalli-meistrivõistluste finaalis Paide Viking Window meeskonna. Amblalastel oli üldse hea nädalavahetus, sest pühapäevasel välkturniiril neile samuti vastast ei leidunud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Neljapäeval kell 18:30 toimub E-Piim Spordihallis korvpallikohtunike koolitus, mille korraldab Eesti Korvpalliliit. Koolitus on nii väljakukohtunikele kui ka lauakohtunikele. 

Oodatud on tüdrukud ja poisid, naised ja mehed ehk kõik noored ja vanemad korvpallihuvilised.

Oma huvist palutakse teada anda allolevatel kontaktidel (Viljar Pennert tel: 555 45 000 või e-post: viljar @ kk7.ee). Lauakohtunike koolitus toimub kindlasti. Kui väljakohtunike koolitusele on vähe huvilisi, siis võimalik, et seda ei toimu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles