Naised jätkavad üksteise motiveerimist

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste motivatsioonikohvik
Naiste motivatsioonikohvik Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel aastal alustanud ettevõtlike naiste motivatsioonikohvik jätkab tegevust ja osalema on oodatud ka uued liikmed.

Naiste motivatsioonikohviku ellukutsuja ja korraldaja Sille Erala sõnas, et kahekümne ettevõtliku naise ring koguneb jälle üle nädala teisipäeviti Roosna-Allikule, et kuulata oma ala asjatundjate nõuandeid. «Kahel septembris olnud õhtul kõneles ettevõtja Kurre Ehrnsten, kuidas ettevõtlusega 24/7 alustades jõuda oma mõtte ja tegudega selleni, et ei pea ise kõike tegema,» tutvustas Erala. «Osalejad said kindlasti ideid, mis võtteid kasutada või mida sellise arengusuuna juures peaks järgima.»

Järgmisel kohvikõhtul, 4. oktoobril kell 18 tuleb avalikust esinemisest ja naiste osast julgeolekus rääkima Marica Lillemets. «Kõiki, keda teema huvitab, ootame kuulama. Pole vahet, kas esimest või mitmendat korda. Lihtsalt tasub ette teada anda ja kohale tulla ning mitte ainult sel, vaid ka järgmistel kordadel, kui teema  huvi pakub,» kutsus Erala.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles