Treener, kes taltsutab tõelisi Eesti mehi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Personaaltreener Rauno Rikberg pole karm, vaid nõudlik. Täpset sooritust nõuab ta ka oma elukaaslaselt Anna-Liisalt.
Personaaltreener Rauno Rikberg pole karm, vaid nõudlik. Täpset sooritust nõuab ta ka oma elukaaslaselt Anna-Liisalt. Foto: Marilin Leenurm

Telesaate «Tõelised Eesti mehed» saatejuht ja treener Rauno Rikberg kohtab ehedaid luust ja lihast Eesti mehi ja naisi iga päev. Tema töö personaaltreenerina on voolida neist tervisliku eluviisi ning parema tervise ja füüsilise vormiga inimesed. Täpselt nii, nagu ta teeb seda kaheksas järjestikuses saates telekaamerate ees.

Paidest pärit Rauno Rikberg sattus telesse juhuse tahtel. «Sain kevadel telefonikõne. Öeldi, et keegi on mind saatesse soovitanud, ja et läheksin casting`ule,» meenutas ta. Varem oli ta mõnes reklaamis kaasa teinud.

Enne teda oli proovidelt teisigi treenereid läbi käinud, kuid asja neist ei saanud. Et salvestustega oli kiire, polnud Rikbergil aega pikalt mõelda. «Mulle meeldis saate formaat ja eesmärk ning kaamerat ma ei kartnud. Nii oligi asi otsustatud,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles