Paide vallavanema vääritu tegu päädis hoiatusega

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäevasel istungil otsustasid Paide vallavolikogu liikmed teha vallavanem Veljo Tammikule hoiatuse vääritu käitumise ja liiklusseaduse rikkumise eest. Ettepaneku kiitis heaks kaheksa volinikku, kolm olid selle vastu, üks jäi erapooletuks ja üks ei hääletanud.

Teema tuli volikogu päevakorda arupärimisena, olles ajendatud 5. septembril aset leidnud vahejuhtumist, kus vallavanem Vello Tammik jäi  autoroolis politseile vahele alkoholitarvituse jääknähtudega.

Vastuse andis vallavanem Veljo Tammik volikogule isiklikult. Ta selgitas, et tavapäraselt käib ta nädalavahetustel Muhus ja sõidab sealt hommikul esimese praamiga koju, et õigeks ajaks tööle jõuda. «Sellele õnnetule hommikule eelnenud päeval soovis üks sõber Türilt minuga kokku saada ja nii tulin mandrile juba pühapäeva õhtul,» lausus ta. «Türil võttis sõber mu vastu sauna ja õlledega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles