Vaata, kes pälvisid aasta õpetaja tiitli

Birgit Itse
, birgit.itse@ajaleht.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaa omavalitsuste liit andis Paide raekoja II korruse saalis täna üle Järvamaa hariduspreemiad. Pedagoogidele kutsutud üllatusesineja oli sel korral Daniel Levi.
 

Järvamaa aasta õpetaja on Triin Toome-Hosman, kes töötab Türi ühisgümnaasiumis ja Vodja koolis emakeele ja kirjanduse õpetajana.

Tema kohta koostatud iseloomustused kirjeldavad õpilased teda kui toredat ja abivalmis õpetajat, kes on ka suurepärane uurimustöö juhendaja. "Erinevaid metoodilisi võtteid ja õppevorme kasutades, õpilasi teatrisse ja muuseumi viies, õpilastega tundides kooli ajalehte tehes, armastatud kirjanikke külla kutsudes, õpilasi tuntud keele- või kirjandusteadlaste loengule kaasa võttes, kooli luulenädalat või emakeelepäeva korraldades on Triinul vaid üks eesmärk – et õppimine oleks huvitav ja õhin ei kaoks! Triin märkab õpilasi, keda suunata keele – või kirjanduslast uurimistööd kirjutama, olümpiaadil osalema või luuletusi lugema - kirjutama," seisab iseloomustuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles