Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

* Miks mõni loomult rahulik laps osutub koolis või lasteaias rahutuks või lausa vägivaldseks, see on osalt seotud geneetikaga. Kas lapses pääseb mõjule halvim või parim,  sõltub täiskasvanuist.
 
* Neljapäevasel istungil otsustasid Paide vallavolikogu liikmed teha vallavanem Veljo Tammikule hoiatuse vääritu käitumise ja liiklusseaduse rikkumise eest.
 
* Neljapäeval kogunes Kareda vallavolikogu erakorralisele istungile, mille päevakorra esimene punkt oli umbusalduse avaldamine volikogu esimehele Janno Naule.
 
* Kümnendat aastat Paidest pandimaja Luutar ketti juhtivad Luule-Ljubov Emmar ja Tarmo Kaldam peavad oma  igapäevatööd põnevaks, sest hinnalisimad esemed, mille eest laenu võetakse, on 10 000 – 15 000 euro suuruse väärtusega ehted ja kellad, tavalisemad telefonid ja kodutehnika.
 
* Telesaate «Tõelised Eesti mehed» saatejuht ja treener Rauno Rikberg kohtab ehedaid luust ja lihast Eesti mehi ja naisi iga päev. Tema töö personaaltreenerina on voolida neist tervisliku eluviisi ning parema tervise ja füüsilise vormiga inimesed. Täpselt nii, nagu ta teeb seda kaheksas järjestikuses saates telekaamerate ees.
 
* Reisima minnes tuleb paratamatult mõelda ka majutusele, sest võõras kohas taeva all ööd veeta ei pruugi olla just kõige meeldivam. Muidugi on alati võimalus otsida endale mõni hotell või külalistemaja, aga selle kõrval on ka odavaim viis – couchsurfing ehk otsetõlkes diivanisurf.
 
 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles