Parimasse õunakooki mahtus ka porgandit ja mandlijahu

Kuido Saarpuu
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Silvi Lukjanov

Täna toimuval Türi õunafestivalil selgitas žürii välja parima õunakoogi, õunaveini, õunamoosi ja alkoholivaba õunajoogi. 

Žüriisse kuulunud Järva Teataja ajakirjanik Silvi Lukjanov andis teada, et parima õunakoogi valmistas Valli Järve.

Koogi valmistaja tunnistas, et sellise retsepti järgi (tavaretseptile oli tervislikkuse mõttes lisatud riivutd porgandit ja mandlijahi) valmistas ta kooki esimest korda. 

Parima veini valmistas Liia Kanne, õunahoidise (õuna-aprikoosi moos) tegi Valli Järve ja parima õunajoogi valmistas Reet Länkur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles