Maavalitsus ootab parimate ettevõtete kandidaate

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2015. aastal tunnustati eripreemiaga Rebase Talu südamega tehtud töö, tervisliku toidu propageerimise ning Järvamaa turundamise eest. Auhinna võttis maavanemalt vastu talu perenaine Piia Tiigemäe.
2015. aastal tunnustati eripreemiaga Rebase Talu südamega tehtud töö, tervisliku toidu propageerimise ning Järvamaa turundamise eest. Auhinna võttis maavanemalt vastu talu perenaine Piia Tiigemäe. Foto: Ants Leppoja

Järva maavalitsus ootab 14. oktoobrini kõigilt järvakatelt, omavalitsustelt, asutustelt ning ettevõtetelt ettepanekuid konkursile „Järvamaa parimad ettevõtted 2016“.

Maavanem Alo Aasma ütles, et töökoha olemasolu on üks olulisemaid asju meie elus, millele võib-olla igapäevaselt nii palju ei mõtle. Ta kutsus kõiki oktoobris märkama mitte ainult oma tööandjat, vaid ka teisi tööandjaid ja ettevõtjaid, ning esitama neid konkursile tunnustamiseks.

Maavanem tõdes, et ettevõtete roll on ilmselgelt hindamatu. „Kui läheb hästi ettevõtetel, läheb hästi töötajatel, kui läheb hästi töötajatel, läheb hästi nende peredel, kohalikel omavalitsustel ja tegelikult tervetel kogukondadel,“ lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles